Algemene Voorwaarden

ALGEMENE VOORWAARDEN

Gegevens ondernemer
Naam: Het Borduursteekje
Vestigingsadres: de Balg 16 in Schagen
Telefoonnummer: 06-41700095
E-mailadres: info@hetborduursteekje.nl
KvK-nummer: 60425075
BTW nummer: 184424598.B.01

De algemene voorwaarden zijn van toepassing op elk aanbod van Het Borduursteekje en op elke tot stand gekomen overeenkomst tussen het Borduursteekje en de Consument.

Voordat de overeenkomst wordt gesloten zullen de Algemene Voorwaarden ter beschikking gesteld worden aan de Consument. Mocht dit om onbekende reden niet aangeboden worden, dan zullen deze kosteloos aan de Consument worden toegestuurd. Ook zullen ze in de webwinkel terug te vinden zijn.

Het aanbod
Het Borduursteekje probeert een zo’n divers mogelijk aanbod aan te bieden van producten waar we op kunnen borduren.

Als een aanbod een bepaalde geldigheidsduur heeft zullen we dat duidelijk op de site vermelden. Bij onvoldoende voorraad tijdens een actieperiode voor een bepaalde periode zullen de producten worden besteld en geleverd worden conform de prijs van de actie.

De beschrijving van de producten die Het Borduursteekje aanbied zullen wij zo volledig mogelijk vermelden zodat de Consument een juiste beoordeling kan maken van het product. De afbeeldingen die Het Borduursteekje gebruikt zijn deze of via de leverancier verkregen of zelf gemaakt naar aanleiding van gemaakte opdrachten.

De Overeenkomst
Deze komt tot stand op het moment dat de Consument de Algemene Voorwaarden accepteert tijdens het bestelproces.

Zolang Het Borduursteekje de betaling van de overeenkomst nog niet heeft ontvangen kan de Consument deze ontbinden door middel van het sturen van een e-mail met hierin het ordernummer vermeld. Wij zullen dan de bestelling annuleren.

Als de Consument na het voldoen van de betaling de overeenkomst wil ontbinden, dan zal de Consument een e-mail moeten sturen naar info@hetborduursteekje.nl met hierin het betreffende ordernummer vermeld. Zolang de producten nog niet geborduurd zijn zullen wij het verzoek verwerken.

Retourneren
Producten voorzien van persoonsgegevens kunnen niet geretourneerd worden.

Producten die niet geborduurd zijn en niet aan uw wensen voldoen of als u van de bestelling af wilt zien kunnen binnen 14 dagen na verzenddatum geretourneerd worden. De producten moeten in de originele verpakking teruggestuurd worden. De kosten voor het verzenden zijn voor rekening van de Consument.

Zodra Het Borduursteekje de producten terug heeft ontvangen zal er een ontvangstbevestiging worden gestuurd.

Het Borduursteekje gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de Consument heeft gebruikt, tenzij de Consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de Consument. Het Borduursteekje zal er voor zorgen dat de betaling binnen 14 dagen, na ontvangst van het teruggestuurde product, op de rekening van de Consument staat.

De prijs
De prijzen op de webwinkel zijn in Euro’s en inclusief 21% btw.

De prijzen van de producten zullen tijdens een actieperiode niet worden verhoogd. Bij onvoldoende voorraad van een actieproduct zal de prijs bij nalevering niet worden gewijzigd/verhoogd.

Van de vermelde producten op de site kan een prijswijziging worden doorgevoerd als gevolg van veranderingen in de prijzen bij de leveranciers.

Op de webwinkel is het mogelijk dat er een typefout is gemaakt. Het Borduursteekje heeft het recht om dan alsnog het juiste bedrag in rekening te brengen. De Consument zal hier gelijk over geïnformeerd worden.

Levering en uitvoering
Het Borduursteekje zal elke opdracht met de grootst mogelijke zorgvuldigheid in behandeling nemen.

Als plaats van levering geldt het adres dat de Consument aan Het Borduursteekje bekend heeft gemaakt.

Het Borduursteekje probeert over het algemeen binnen 2 à 3 werkdagen na ontvangst van de betaling de bestelling te verzenden. Mocht dit om een bepaalde reden niet mogelijk zijn dan zal Het Borduursteekje zo snel mogelijk de Consument via de e-mail hierover informeren.

Tijdens het bestelproces in de webwinkel kan de Consument aangeven dat hij/zij de bestelling wil ophalen. Er zal dan in een bevestigingsmail vermeld worden vanaf wanneer de bestelling klaar is en aan de Consument gevraagd worden om te laten weten wanneer hij/zij de bestelling wil ophalen.

De producten zullen altijd met zorg worden verpakt om deze zonder beschadiging bij de Consument te laten bezorgen. Verzenden zal plaatsvinden via PostNL /MyParcel. Het Borduursteekje is niet aansprakelijk voor het kwijtraken of beschadigd raken van producten tijdens het verzenden.

Betaling
Bij het plaatsen van een bestelling via de webwinkel, zal de Consument een orderbevestiging ontvangen met hierin de factuur. De Consument zal deze factuur vooruit betalen. Zodra Het Borduursteekje de betaling heeft ontvangen zal er een bevestigingsmail worden verstuurd aan de Consument.

Heeft uw bestelling haast, houdt u er dan rekening mee dat de betalingen na 14 uur bij Het Borduursteekje vaak pas de volgende dag na 11 uur zichtbaar zijn.

Maakt u gebruik van de mogelijkheid om te betalen via Ideal, dan zijn we genoodzaakt hier een klein bedrag voor in rekening te brengen. Per transactie zal dit € 0,36 zijn. Het is wel zo dat we direct door krijgen dat u een betaling heeft gedaan en wij uw bestelling sneller kunnen leveren.

Privacy
Het Borduursteekje zal met de persoonsgegevens die bekend zijn zorgvuldig omgaan en niet gebruiken voor andere doeleinden. Ook zullen de gegevens nooit zonder toestemming van de Consument aan derden worden verstrekt.(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2015 - 2024 HetBorduursteekje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel